Tervetuloa Seurakuntaliiton Sivustoon

"Suomen evankelisluterilainen seurakuntaliitto on yksi Suomen luterilaisista kirkkokunnista ja se perustettiin jo 1920-luvulla. Jäsenseurakuntia ovat Helsinki, Karstula, Tampere, Marttila ja Veteli. Toimintaa on myös muualla kotimaassa. Raamattu on auktoriteetti, johon ankkuroimme julistuksemme, toimintamme sekä pitäydymme opissamme ja teologisissa perusteluissamme."

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste ja Seurakuntaliiton tietosuojapolitiikka

Arvostamme jokaisen oikeutta yksityisyyteen. Tietosuojaan kuuluvat kaikki ne oikeudet, jotka turvaavat jokaisen yksityisyyttä henkilötietojen käsittelyssä.

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa, EU:n tietosuoja-asetusta ja lainsäädäntöä kaikessa toiminnassamme ja kaikkialla missä toimimme.

Rekisterin pitäjä: Suomen evankelisluterilainen seurakuntaliitto https://www.seurakuntaliitto.fi

Tesoman valtatie 26, 33300 Tampere

Rekisteriä hoitavat vastuuhenkilöt: Pauli Mäkelä, Seppo Savola Webmaster(at)seurakuntaliitto.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisterin käyttötarkoituksena on rekisteröityjen käyttäjien asetusten hallinta, säilytys sekä palvelun kehittäminen. Käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjän tietoja luovuteta tai muutoin käytetä suoramarkkinointia varten. Seurakuntaliitto.fi voi kuitenkin lähettää uutiskirjeitä. Käyttäjän tulee tiedostaa, että suuri osa tiedoista on osa käyttäjän henkilökohtaista profiilia ja ne näkyvät julkisesti foorumeilla, blokikirjoituksissa ymv.
Kuvaus rekisteröityjen käyttäjien ryhmästä: Rekisteri pitää sisällään alla kuvattuja tietoja rekisteröityneistä käyttäjistä. Käyttäjä voi muuttaa vapaaehtoisesti luovuttamiaan tietoja omista asetuksista, korjata tietoja ja saada tietonsa sekä poistaa tietonsa ja poistua tiedotuslistoilta.
Pakolliset tiedot: Käyttäjätunnus, Sähköpostiosoite, Salasana (vain käyttäjän tiedossa, rekisterissä vain salattuna)
Vapaehtoiset tiedot: Nimi, Kotisivu, Sähköpostiosoite, Asuinpaikka ja osoitetiedot. Käyttäjän haluamia lisätietoja Lisätiedot-kentässä
Tietojen säännönmukainen luovuttaminen: Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä EU/ETA-alueen ulkopuolelle.
Rekisterin suojaaminen: Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena ja suojataan asiallisesti. Mukaanlukien varmuuskopio, jonka säilytyspaikka on myöskin asiallisesti suojattu. Rekisterin käytön kaikissa vaiheissa pyritään suurimpaan mahdolliseen tietoturvallisuuteen.

Seurakuntaliitolla on myös myös asiakas- ja käyttäjätietoja, jotka syntyvät erilaisten  käyttövarausten yhteydessä, tilaajien järjestämien leirien, retkien ja kerhojen yhteydessä. Näihin rekisteriin tiedot tulevat asiakkaiden itse ilmoittamina. Tietoihin pääsy on rajattu vain niille henkilöille, jotka niitä työssään (esim. leirien ja retkien turvallisuuden takaaminen, laskutus) tarvitsevat. Näitä tietoja säilytetään vain käyttötarkoitukseen ja niitä säilytetään vain aktiivisen käyttötarpeen ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Tapahtumat verkossa

Youtube kanava: Seurakuntaliitto avattu. Voit nyt osallistua verkossa hartaus- ja jumalanpalvelustilaisuuksiin. Seuraa alta kanavan tapahtumailmoituksia (8 seuraavaa).  Avaa ennen tapahtumaa alla olevasta linkistä ja odota käynnistymistä. Jos Youtube ei ole tuttu niiin pyydä opastusta tutulta tai Googlaile ohjeita.

KLIKKAA KANAVALLE TÄSTÄ LINKISTÄ

Jumalanpalvelus- ja hartaustapahtumat verkossa

17 heinä
Päivä 17.07.2020 18:00 - 19:00
24 heinä
Päivä 24.07.2020 18:00 - 19:00
31 heinä
Päivä 31.07.2020 18:00 - 19:00
2 elo
Sanajumalanpalvelus verkossa, Esa Yli-Vainio
Päivä 02.08.2020 11:00 - 12:00
30 elo
Sanajumalanpalvelus verkossa, Esa Yli-Vainio
Päivä 30.08.2020 11:00 - 12:00

Kuukausilahjoittaja, kiitos tuesta

Toimintar 280X78

Taloutemme on täysin vapaaehtoisten lahjoitusten ja testamenttilahjoitusten varassa, kiitos säännöllisestä tuestasi!
Seurakuntaliiton tilinumero:
IBAN: FI34 5228 0320 0117 16 BIC: OKOYFIHH

Sanajulistus = viite 2888, MobilePay 23891

Kirjamyynti = 2244, MobilePay 72600

Leiri-, lapsi- ja nuorisotyö = viite 2668, MobilePay 48760

Seurakuntalehti = viitenumero laskusta
Itsemaksuna tilaajan / tukitilaajan asiakasnumero (osoitetarrasta = viite)

Sanaa pyhäpäivääsi

esa p

Kesäteologina toiminut Esa Yli-Vainio aloitti lokakuun alussa työn Seurakuntaliiton palveluksessa.
Esa toimii Seurakuntaliiton teologina ja aluksi määräaikaisena.

Esa haluaa tuoda kirjoituksillaan "Sanaa pyhäpäivääsi, klikkaa tätä linkkiä"

Uusimmat katekismus podcastit

Nyt kuunneltavana myös Apple, Spotify ja Google podcasteina (kaikilla podcast laitteilla, puhelin, taulutietokone, soitin, yms). Kun viet valinnan soittimen päälle niin oikeassa alakulmassa laatikko, jossa ylänuoli, jota klikkaamalla pääset lisävalintoihin.