Tervetuloa Seurakuntaliiton sivuille

Rautakannel

Rautakannel on kokoomateos rakastetun evankelisen kirjailijan ja laulurunoilijan Hanna Raudan (1877-1956) koko laulutuotannosta. Se on toisaalta laulukirja, joka sisältää yksiäänisin nuotein ja sointumerkein 143 laulua ja lisäksi 16 laulua ilman nuotteja. Omia sanoituksia on 53, suomennoksia 88 ym. Näistä lauluista vain noin 10 prosenttia on ollut aikaisemmin laajemmin tunnettuja, erityisesti Siionin kanteleiden välityksellä. Rautakannel tarjoaa siis runsaasti vähemmän tunnettuja Raudan lauluja yleiseen käyttöön.

Rautakannel ei ole kuitenkaan ainoastaan laulukirja vaan myös bibliografinen esitys Raudan laulutuotannosta. Se sisältää tietoa mm. laulujen lähdejulkaisuista, ensijulkaisuista ja julkaisuista, joissa laulut on painettu. Tiesitkö, että hänen lauluistaan 25 on käännetty myös esperantoksi! Rautakannel on myös hyvä ponnahduslauta Hanna Rautaa käsitteleville jatkotutkimuksille.

Rautakanteleessa on lisäksi useita artikkeleja. Yksi käsittelee laulujen sisältöä ja sanomaa. Se antaa hyvän läpileikkauksen hänen lauluistaan, jotka keskittyvät veren armon evankeliumiin ja joissa myös Jumalan sana ja sen merkitys on vahvasti esillä.

Nyt Hanna Raudan koko laulutuotanto on saatavana yksissä kansissa. Rautakannel on hyvä lahjakirja ja tervetullut lisä mm. evankelisiin yhteislaulutapahtumiin.
    Koko 15 x 10 x 2,5 cm, 480 sivua. Kannen väri sininen / hopea. Kaksi lukunauhaa.
    Laadukkaan kirjan hinta on 15,00 €.

Tilaukset:
    Myyntikirjastostamme tai
    Kustannus Oy Arkki, PL 184, 00181 Helsinki, puh. 09 2513 9250, fax 09 2513 9280, sinikka.ahvenainen(at)kustannusarkki.fi

Tapahtumat verkossa

Youtube kanava: Seurakuntaliitto avattu. Voit nyt osallistua verkossa hartaus- ja jumalanpalvelustilaisuuksiin. Seuraa alta kanavan tapahtumailmoituksia (8 seuraavaa).  Avaa ennen tapahtumaa alla olevasta linkistä ja odota käynnistymistä. Jos Youtube ei ole tuttu niiin pyydä opastusta tutulta tai Googlaile ohjeita.

KLIKKAA KANAVALLE TÄSTÄ LINKISTÄ

Jumalanpalvelus- ja hartaustapahtumat verkossa

Tapahtumia ei löytynyt

Kuukausilahjoittaja, kiitos säännöllisestä tuestasi!

Toimintar 280X78

Taloutemme on täysin vapaaehtoisten lahjoitusten ja testamenttilahjoitusten varassa, kiitos tuestasi!
    Seurakuntaliiton tilinumero ja viitetiedot:
    IBAN: FI34 5228 0320 0117 16 BIC: OKOYFIHH
    Sanajulistus = 2888, MobilePay 23891
    Kirjamyynti = 2244, MobilePay 72600
    Leiri-, lapsi- ja nuorisotyö = 2668, MobilePay 48760
    Seurakuntalehti = laskun viitenro tai itsemaksuna osoitetarran asiakasnro = viite

Sanaa pyhäpäivääsi

esa p

Kesäteologina toiminut Esa Yli-Vainio
    toimii Seurakuntaliiton teologina
    ja pastoriharjoittelijana.
    Esa haluaa tuoda kirjoituksillaan
    "Sanaa pyhäpäivääsi, klikkaa tätä linkkiä"

Uusimmat katekismus podcastit

Nyt kuunneltavana myös Apple, Spotify ja Google podcasteina (kaikilla podcast laitteilla, puhelin, taulutietokone, soitin, yms). Kun viet valinnan soittimen päälle niin oikeassa alakulmassa laatikko, jossa ylänuoli, jota klikkaamalla pääset lisävalintoihin.