Tervetuloa Seurakuntaliiton sivuille

Rautakannel - tapahtumat

Rautakanteleen (Hanna Raudan laulujen) ympärille on syntynyt tapahtumia: Rautakannel-seuroja ja -lauluiltoja jne. Ne voivat olla erillisiä tapahtumia, osana evankeliumijuhlaa tai jumalanpalveluksen yhteydessä. Rautakannel on kokoomateos rakastetun evankelisen kirjailijan ja laulurunoilijan Hanna Raudan (1877-1956) laulutuotannosta.

Hanna Raudan laulut kertovat ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja siitä, mitä hän on tehnyt ja edelleen tekee hyväksemme.

Osallistu Rautakannel - tapahtumiin, järjestä se kotonasi tai toimi niin, että tapahtuma järjestetään paikkakunnallasi.

Lauluiltoja ja tapahtumia on järjestetty Rautakanteleen julkaisuvuodesta 2007 lähtien kymmenillä paikkakunnilla. Niiden suosio pysyy ja sinäkin voit osallistua niihin tai järjestää sellaisen kotonasi tai toimia niin, että Rautakannel-tapahtuma järjestetään paikkakunnallasi. Tapahtuman voi järjestää itsenäisesti, mutta jos haluat apua ohjelmapuoleen, niin ota yhteys pastori Seppo Saloon, puh. 050 514 1030. Hanna Raudan laulut kertovat ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja siitä,mitä hän on tehnyt ja edelleen tekee meidän hyväksemme.

Tulevat Rautakannel tapahtumat löydät tapahtumakalentereista.

Tapahtumat verkossa

Youtube kanava: Seurakuntaliitto avattu. Voit nyt osallistua verkossa hartaus- ja jumalanpalvelustilaisuuksiin. Seuraa alta kanavan tapahtumailmoituksia (8 seuraavaa).  Avaa ennen tapahtumaa alla olevasta linkistä ja odota käynnistymistä. Jos Youtube ei ole tuttu niiin pyydä opastusta tutulta tai Googlaile ohjeita.

KLIKKAA KANAVALLE TÄSTÄ LINKISTÄ

Jumalanpalvelus- ja hartaustapahtumat verkossa

Tapahtumia ei löytynyt

Kuukausilahjoittaja, kiitos säännöllisestä tuestasi!

Toimintar 280X78

Taloutemme on täysin vapaaehtoisten lahjoitusten ja testamenttilahjoitusten varassa, kiitos tuestasi!
    Seurakuntaliiton tilinumero ja viitetiedot:
    IBAN: FI34 5228 0320 0117 16 BIC: OKOYFIHH
    Sanajulistus = 2888, MobilePay 23891
    Kirjamyynti = 2244, MobilePay 72600
    Leiri-, lapsi- ja nuorisotyö = 2668, MobilePay 48760
    Seurakuntalehti = laskun viitenro tai itsemaksuna osoitetarran asiakasnro = viite

Sanaa pyhäpäivääsi

esa p

Kesäteologina toiminut Esa Yli-Vainio
    toimii Seurakuntaliiton teologina
    ja pastoriharjoittelijana.
    Esa haluaa tuoda kirjoituksillaan
    "Sanaa pyhäpäivääsi, klikkaa tätä linkkiä"

Uusimmat katekismus podcastit

Nyt kuunneltavana myös Apple, Spotify ja Google podcasteina (kaikilla podcast laitteilla, puhelin, taulutietokone, soitin, yms). Kun viet valinnan soittimen päälle niin oikeassa alakulmassa laatikko, jossa ylänuoli, jota klikkaamalla pääset lisävalintoihin.