Tervetuloa Seurakuntaliiton Sivustoon

"Suomen evankelisluterilainen seurakuntaliitto on yksi Suomen luterilaisista kirkkokunnista ja se perustettiin jo 1920-luvulla. Jäsenseurakuntia ovat Helsinki, Karstula, Tampere, Marttila ja Veteli. Toimintaa on myös muualla kotimaassa. Raamattu on auktoriteetti, johon ankkuroimme julistuksemme, toimintamme sekä pitäydymme opissamme ja teologisissa perusteluissamme."

Rautakannel - tapahtumat

Rautakanteleen (Hanna Raudan laulujen) ympärille on syntynyt tapahtumia: Rautakannel-seuroja ja -lauluiltoja jne.

Ne voivat olla erillisiä tapahtumia, osana evankeliumijuhlaa tai jumalanpalveluksen yhteydessä.

Rautakannel on kokoomateos rakastetun evankelisen kirjailijan ja laulurunoilijan Hanna Raudan (1877-1956) laulutuotannosta.

Hanna Raudan laulut kertovat ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja siitä, mitä hän on tehnyt ja edelleen tekee hyväksemme.

Osallistu Rautakannel - tapahtumiin, järjestä se kotonasi tai toimi niin, että tapahtuma järjestetään paikkakunnallasi.

Lauluiltoja ja tapahtumia on järjestetty Rautakanteleen julkaisuvuodesta 2007 lähtien kymmenillä paikkakunnilla. Niiden suosio pysyy ja sinäkin voit osallistua niihin tai järjestää sellaisen kotonasi tai toimia niin, että Rautakannel-tapahtuma järjestetään paikkakunnallasi.

Tapahtuman voi järjestää itsenäisesti, mutta jos haluat apua ohjelmapuoleen, niin ota yhteys pastori Seppo Saloon, puh. 050 514 1030. Hanna Raudan laulut kertovat ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja siitä,mitä hän on tehnyt ja edelleen tekee meidän hyväksemme.

Tulevat Rautakannel tapahtumat löydät tapahtumakalentereista.

Tue lähetystä

Ala kuukausilahjoittajaksi

Toimintar 280X78

Taloutemme on täysin vapaaehtoisten lahjoitusten varassa.
Tarvitsemme säännöllisen tukesi!

Jumalanpalvelusten lisäksi tärkeimmät työmuodot ovat lapsi- ja nuorisotyön kerho- ja leiritoiminta sekä raamattukerhotoiminta aikuisille.
Kaikki lahjat - pienet ja isot - ovat tervetulleita!
Seurakuntaliiton tilinumero:

IBAN: FI34 5228 0320 0117 16 BIC: OKOYFIHH
Kirjamyynti = 2244
Sanajulistus = viite 2888,
Leiri-, lapsi- ja nuorisotyö = viite 2668,
Leirikeskuksen koulurakennuksen kunnostus = viite 5555

Ystäväkirje 2016 Sudanista

sudan2016 1

Lue koko ystäväkirje sudan2016_1
(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Kukkian Leirikeskus

keidas2016

Leirikeskus on nyt entistä ehompi ja valmistuu leirikauteen 2017.
Varattavissa perhe ym. juhliin ja myös ruokailupalvelut saatavissa!

Tässä linkki Kukkian Keitaan sivustoon

HANKI LEIRISETELEITÄ VAIKKA LAHJAKSI JA TUET LEIRITYÖTÄ

OSTA LEIRISETELI

Koulurakennuksen kunnostus

Koulurakennus on rapistunut käytössä ja vuosien saatossa.
Välttämättömät korjaukset on arvioitu ja käynnistetty.
Voit osallistua lahjoittamalla!
Seurakuntaliiton tilinumero: